Tiny Love

Tiny Love produceert producten die baby’s stimuleren en helpen bij hun ontwikkeling. Hun producten zijn geïnspireerd door de zeldzame momenten die ouders en baby’s ervaren wanneer ze een moment van verwondering hebben. Tiny Love biedt ultieme producten die een leerrijke omgeving stimuleren en ouders hierin willen steunen!

 

Met Tiny Love creëert je kindje een unieke en fantasierijke wereld 

Speelmatten, baby mobielen, stapelblokken, speelgoed voor in het kinderbedje: wat heeft Tiny Love niet voor het ultieme speelplezier van elke baby? De speelse en felle kleuren laat elke baby lachen! Jouw baby zal zich goed vertoeven in deze kleine wereldjes van dieren kleurrijke landschappen. Alle producten van Tiny Love stimuleren alle zintuigen voor je baby. Baby’s leren snel in deze omgeving door Tiny Love!

 

Tiny Love is meer dan alleen een leuk uiterlijk 

De speelmatten zijn voorzien van verschillende soorten speelgoed. Zo bevat de Tiny Love Meadow Days een rammelaar, een opnameapparaat om baby’s te helpen met hun taalvaardigheden, verschillende zachte dekentjes en een babymobiel voor de ontwikkeling van motorische vaardigheden. Motoriek, taal en communicatie en cognitie zijn belangrijke speerpunten voor Tiny Love. Hun innovatie en leiderschap in dit gebied is wereldwereld geroemd en bekroond met awards.

Pagina 1 van 2