Suavinex

Suavinex is een Spaanse connaisseur op het gebied van fopspenen en zuigflessen. Zij transformeren alledaagse babyproducten tot hoogwaardige luxueuze en stijlvolle producten. Daarnaast brengen zij ook gerelateerde accessoires op de markt ter ondersteuning van de gezondheid van je baby. Suavinex steunt jou en je baby op een trendy manier!

 

Voor speelse kleuren en luxueuze designs koop je Suavinex 

Suavinex is een wereldwijd beroemde brand. Door de prachtige prints en speelse kleuren zal je baby enorm veel plezier hebben met de zuigflessen en fopspenen van Suavinex! Bovendien ben je met dit stukje luxe en hoogwaardig design helemaal klaar voor het nieuwe seizoen! Elk jaar biedt Suavinex een nieuwe collectie aan voor elke hippe ouder.

 

Suavinex: natuurlijk anatomisch en ergonomisch 

Het zuiggedrag van baby’s is nauwkeurig bestudeerd door Suavinex. Dit merk biedt 100% natuurlijke latex fopspenen aan. Ook hebben hun producten anatomische uitvoeringen die zich naar het mondje en gehemelte van je baby vormt. De soepelheid van hun producten zorgt ervoor dat ze zo min mogelijk effect hebben op de stand van het gebit. Van bijtringen en fopspenen tot aan melkpoederverdelers en anatomische drinkflessen: met Suavinex blijft het gezicht van je kindje zich goed en gezond ontwikkelen!

Suavinex Fopspeendoos Roze
€5,99
Suavinex Fopspeenketting
€5,50
Suavinex soother +4m fushion
€4,79
Suavinex Drinkspenen 1-2-3
€6,50
Pagina 1 van 7