Stokke

Stokke is inmiddels van een normaal babymerk uitgegroeid tot een internationaal bekend zelfstandig naamwoord. Stokke staat voor hedendaagse Noorse ontwerpen, een veilige lifestyle en alleskunner in de wereld van baby essentials!

 

Stokke: slimme producten die je dichterbij je kind brengen 

Stokke is een innovatief merk dat bekend staat om onder andere de Stokke Xplory: een kinderwagen die in hoogte verstelbaar is. Zo kan jouw kindje je van dichterbij zien en bevordert dit de binding tussen kind en ouder. Bovendien zijn alle kinderwagens van Stokke bekend om hun ergonomisch design, comfort en gebruiksvriendelijkheid. De kinderwagens van Stokke kun je aanpassen naar de omgeving of de dynamiek waarin je je bevindt!

 

Voor duurzame baby essentials kies je Stokke  

Stokke is zich bewust van de moderne wereld van vandaag en kiest dus voor duurzaamheid. Zo is de bekende Trip Trapp kinderstoel gemaakt uit biologische, afbreekbare en milieuvriendelijke materialen. Daarnaast zorgt Stokke er voor dat producten zo lang mogelijk mee gaan: door innovatieve concepten en producten te laten meegroeien of door robuustere materialen te gebruiken bijvoorbeeld. Ook proberen ze zoveel mogelijk transport van hun producten op milieuvriendelijke wijze te doen: de meerwaarde van Stokke zit niet alleen in hun Scandinavische, eigentijdse look en uiterst functionele designs, maar sijpelt ook door in hun productieproces!

Pagina 1 van 5