Sebra

Dit speelse Deense merk biedt hoogkwalitatieve producten die bovendien slim zijn ontworpen. Sebra is in 2004 opgericht door designer en moeder Mia Dela. Toen ze voor haar zoontje Gustav de kinderkamer wilde inrichten besloot zij om zelf producten te ontwerpen: welkom bij Sebra!

 

Sebra: innovatief design en vintage patronen 

Bij Sebra alleen maar natuurlijke stoffen: milieuvriendelijk, natuurlijk en handgemaakt en vrij van schadelijke stoffen, gegarandeerd door hun Öko-tex label. Helemaal kindvriendelijk dus! Katoen en wol overheersen in de prachtige collectie van Sebra. Wat hun producten nog unieker maakt is de combinatie van innovatief design en oude vormen van handarbeid zoals breien en haken. Eigentijdse designs met een vintage twist!

 

Unieke ontwerpen en ethisch design 

Sebra steunt lokale initiatieven voor het gebruik van organische materialen. Hun prijs-kwaliteitsverhouding gaat dus terug tot hun bedrijfsvisie. Een veilige en ethische productie kan namelijk alleen maar leiden tot mooie en kindvriendelijke producten: goed genoeg voor de veiligheid van je kind! Met hun zachte kleuren en speelse illustraties van dieren is Sebra een uniek ontwerp voor het plezier van elke baby!