Quinny

Quinny helpt jou en je baby op weg. Met de producten van Quinny overkom je de obstakels van urban life, maar behoud je het functionele en minimalistische design van de hedendaagse trends! Quinny is het merk voor elke ouder die geniet van de energie en dynamiek van de stad!

 

Quinny: al jarenlang een bekende naam in baby essentials 

In 1950 werd Quinny opgericht om baby care producten op de markt te brengen. Toen dat succesvol bleek, breidden de oprichters het merk op met babydecoratie. In 1989 begonnen ze met het produceren van kinderwagens: dit bleek zo een hit te zijn dat Quinny inmiddels bekend staat om de moderne en futuristische designs van deze buggy’s! Uniek aan Quinny is de focus op de stad: een ideaal merk voor de young professional die samen met zijn of haar kind de bruisende stad wil ontdekken!

 

Slimme producten met een urban look 

Quinny verkoopt nu wereldwijd kinderwagens met een urban look. De Quinny Zapp, de klassieker onder de kinderwagens, is nu zelfs beschikbaar in compleet zwart! Breid je Quinny Zapp Black on Black uit met een bumper bar, paraplu of één van de andere functionele accessoires van Quinny!