Quax

Het Belgische merk Quax staat bekend om zijn stijlvolle kleurcombinaties en minimalistische ontwerpen. Meubels met combinaties van wit of zwart met natuurlijk hout dragen bij aan een uniek en warm huis. Natuurlijk design en essentiële babyproducten voor de kinderkamer vind je bij Quax!

 

Quax: voor een knusse kinderkamer 

Voor een echte knusse kinderkamer style jij je inrichting met de meubels van Quax. In de Quax Park kan je baby bijvoorbeeld heerlijk snoezen of spelen. Dit meubelstuk is in drie standen verstelbaar en is mooi en stevig! Bovendien lenen de kleuren van Quax zich perfect voor een mix & match van al je favoriete meubels. Met Quax creëer je niet alleen een knusse kinderkamer maar maak je alles tot een harmonieus geheel aangepast naar de wensen van je baby!

 

Quax: voor een knusse kinderkamer 

Waarom zou je nog langer zoeken naar meubels? Ga voor een ultieme zachte wereld voor je baby met Quax. Ook de Quax buggy is net zo ergonomisch en slim als hun indoor producten en is in elk klimaat te gebruiken! Zacht en stijlvol: welkom in de zachte wereld van Quax.

Pagina 1 van 2