Petit Bateau

Petit Bateau is hét kledingmerk voor kinderen. De klassieke look van dit Franse, befaamde merk is tijdloos en verfijnd. Dit 125-jaar oude merk slaagt er al decennia in om aan de modetop te blijven zonder hun wow-factor te verliezen!

 

Geen kledingmerk, maar een lifestyle 

Petit Bateau staat bekend om haar luxe en elegante afwerking: hoogwaardig katoen, prachtige composities en veilige ontwerpen. Zo heeft het merk het Öko-tex label dat garandeert dat de kleding vrij is van schadelijke stoffen. Verder is de najaarscollectie erg divers. De luchtige Petit Bateau jasjes en vestjes kunnen perfect gecombineerd worden met de jurkjes en t-shirts. Perfect voor ons klimaat dus!

 

Petit Bateau: Speelse dierendessins en vriendelijke pasvormen 

Fluweel, molton, tubic: de pyjama’s van Petit Bateau zijn van heerlijke zachte stoffen en zijn makkelijk om aan te doen. Kies voor kuikentjes of konijntjes of ga voor klassiek gestreept. Vergeet ook niet het romantische claudinekraagje: met Petit Bateau verveel je je niet! Beïnvloed door moderne trends en modehuizen is Petit Bateau het merk om je baby comfy  en classy aan te kleden! Shop hier jouw Petit Bateau online*.

Pagina 1 van 2