Naif

Naïf is een Nederlands no-nonsense skincaremerk voor baby’s. Toen twee vaders, Jochem Hes en Sjoerd Trompetter, erachter kwamen dat babyverzorging schadelijke ingrediënten bevatte, richtten ze hun eigen merk op in 2013. Naïf is, volgens hen, een merk met no chemicals, no bullshit!

 

Naïf: natuurlijke ingrediënten, niets meer, niets minder 

Alle huidverzorging voor je baby moet natuurlijk gezond en vrij van schadelijke stoffen zijn. Dat dachten Jochem en Sjoerd ook toen zij vaders werden. Daarom bedachten zij recepten voor heerlijke producten met natuurlijke ingrediënten: denk aan oliën van macadamia noten, avocado en katoenzaad. Met Naïf blijft de huid van je baby zijdezacht en gezond. Huidverzorging zoals het moet zijn: reinigend, verzorgend en bovenal natural.

 

Schone oceanen met Naïf 

Naast hun heerlijke, natuurlijke producten gaat dit Nederlandse merk nog een stapje verder. Hun doel: zero waste in 2021. Bij Naïf verdwijnen er geen schadelijke stoffen in de oceanen door hun all-natural recepten. Maar ze doen er nog een ambitieus schepje bovenop: alleen maar duurzame en 100% gerecyclede verpakkingen in 2021 met uitbreiding naar navulverpakkingen. Naïf is hiermee niet alleen een merk voor huidverzorging, maar draagt ook bij aan een gezonde wereld van je baby. Naïf zorgt niet alleen nu voor je baby, maar ook in de toekomst. Koop je no-nonsense zonnebrandcrème, badolie of body lotion voor je baby nu hier.