Medela

Medela is sinds 1961 een expert op het gebied van borstvoeding. Met meer dan 50 jaar ervaring met de eerste levensmaanden van baby’s heeft dit merk wereldwijd succes geboekt. Dit Zwitserse merk werkt nauw samen met kinderartsen, patiënten, gezondheidsexperts en onderzoekers om continu aan de wensen van je baby te voldoen!

 

Medela: vakkundig en visionair

Borstvoeding is een van de belangrijkste dingen in het leven voor de groei, ontwikkeling en gezondheid van je pasgeborene. Dat vindt Medela ook: dit merk won meerdere awards voor hun populaire borstkolf en andere borstvoedingsproducten. Hun specifieke technologie is geroemd om zijn imitatie van het natuurlijke zuiggedrag van baby’s. Ook won Medela verschillende awards voor hun leiderschap en innovatie binnen het veld van gezondheid voor baby’s: een absoluut geroemd en betrouwbaar merk door consumenten en experts!

 

Met Medela is je baby in veilige en voedzame handen 

Heeft je baby hulp nodig bij het schakelen tussen borst en fles? Heeft je baby extra steun nodig bij borstvoeding? Wil je een gezond en innovatief product die jou ondersteuning biedt? Klop dan aan bij Medela: hun starterset bevat alles om je door de eerste weken te helpen. Juist in die eerste weken wil je dat je baby zich veilig voelt en gezond eet. Medela is de eerste pitstop die je maakt van je mooie en lange reis met je kindje.