Maxi Cosi

Wie autostoel zegt, zegt eigenlijk ook Maxi-Cosi. Toch? Dit Nederlandse merk is sinds 1984 uitgegroeid tot de nummer 1 van de wereld in autozitjes voor baby’s en kinderen. Voor de meest comfortabele mobiliteit voor je kind zit je bij Maxi-Cosi veilig en gerust!

 

Altijd met een gerust hart onderweg met de producten van Maxi-Cosi 

Het motto van Maxi-Cosi is niet voor niets “We Carry the Future”. Met de komst van elk kind wordt een nieuwe toekomst geboren. Maxi-Cosi draagt veiligheid en kwaliteit voor elk kind dan ook hoog in het vaandel. Of je nu een kinderwagen of een autozitje gebruikt: je toekomst wordt letterlijk gedragen. En laat Maxi-Cosi nou net dat merk zijn dat het beste uit de test komt op gebied van veilig vervoer van kinderen!

 

Maxi-Cosi is gebruiksvriendelijk en mooi design!

Elke ouder weet dat een dag onderweg een dag is met veel spullen. Ontzettend veel spullen. Maxi-Cosi weet dit ook en is daarom altijd op zoek naar innovatieve manieren van gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en veiligheid. Zo is de klassieker Maxi-Cosi Axiss uitgerust met een up-to-date airbagsysteem en 360 graden rotatie: deze kan bovendien nog jarenlang mee doordat de stoel aan te passen is voor baby’s en kleuters. Bovendien zijn de wandelwagens, met veel bergruimte, en zitjes compatibel met elkaar zodat je voorbereid op stap gaat!

Pagina 1 van 3