Lilliputiens

Lilliputiens is het resultaat van de passie van twee Belgische vriendinnen, die het merk in 1995 hebben opgericht. Initieel begon Lilliputiens met het maken van stoffen speelgoed, maar inmiddels doet het merk zoveel meer. Al blijft stoffen speelgoed altijd hun stokpaardje! Gelukkig denkt Lilliputiens ook aan de ouders. Zo kan (bijna) alles in de wasmachine en zijn alle product conform de veiligheidsvoorschriften. De gebruikte materialen worden namelijk altijd zorgvuldig uitgekozen en herhaaldelijk geëvalueerd. Daarnaast worden de huidige interieurtrends ook op de voet gevolgd waardoor het speelgoed altijd in de huiskamer past!

 

Lilliputiens, al meer dan 20 jaar een favoriet!

Zelfs na meer dan 20 jaar blijft Lilliputiens verrassen. Dit komt deels doordat ze creativiteit hoog in het vaandel houden. De verschillende materialen en bonte kleuren maken alle kindjes gelukkig en de schattige personages scheppen een wereld waarin verwondering centraal staat. De wereld van Lilliputiens zit vol met nieuwe ontdekkingen en zorgt voor oneindig veel speelplezier. Daarnaast worden de zintuigen van de kleintjes geprikkeld door de verschillende stofjes en motiefjes. Lilliputiens prikkelt daardoor zowel de fantasie als de zintuigen van de kleinsten onder ons.

 

Verrijk de fantasie van je kind met Lilliputiens

Alle Lilliputiens speeltjes bestaan uit een verscheidenheid van stofjes en motiefjes. Zo heeft ieder speeltje verschillende kleuren en texturen. Ieder personage heeft dan ook een eigen stofje, waardoor kindjes al snel hun favoriete speeltje herkennen. Bij Jill & Jack kan terecht voor de laatste collectie van Lilliputiens. Vind de verschillende personages en producten in onze webshop.

Pagina 1 van 7