Lili Gaufrette

Prijswinnende Lili Gaufrette ontwerpt ware Franse meesterstukken. Ieder seizoen ontwerpen ze meer dan 200 stukken die allemaal stuk voor stuk prachtig en innovatief zijn. Lili Gaufrette bezoekt de Franse klassiekers en vertaalt ze voor ons met moderne draai. Het exclusieve merk hecht waarde aan een oog voor detail, en dat is zeker te zien aan de afwerking.

 

De beste materialen met Lili Gaufrette 

Ben je op zoek naar eigentijdse, klassieke en kleurrijke kleding en accessoires voor je baby, maar wil je niet inleveren op materiaal? Dan zit je bij Lili Gaufrette goed. In hun ruime collectie werkt Lili Gaufrette enkel met natuurlijke stoffen, wat onder andere de allerzachtste katoen betekent. Lili Gaufrette’s kleding en accessoires zijn fris en ondeugend, zorgeloos en teder.  

 

Lili Gaufrette – speelse klassiekers

Lili Gaufrette is een van die merken waarvan je hoopt dat ze ook ooit een volwassencollectie van gaan maken. Helaas zijn ze daar nog niet, dus nemen we genoegen met hun collectie voor de kleintjes! Bij Jill & Jack kan terecht voor de najaarscollectie van Lili Gaufrette. Vind de speelse klassiekers nu in onze webshop.