Koeka

Bij Koeka vonden de Nederlandse oprichters Margareth de Haas en Jeannette Kraaijeveld de gezamenlijke visie dat producten ook moeten matchen met het interieur. Ben je dus op zoek naar vriendelijke pastelkleuren en functionele designs, dan ben je bij Koeka aan het juiste adres!

 

Koeka: niet alleen functioneel, maar ook decoratief

Na het kopen van een vrolijke t-shirt, koop je nog een kleurrijke pyjama en een kruippakje in verschillende felle kleuren. Voor je het weet ligt je woonkamer vol met honderden verschillende vloekende kleuren.  Koeka bedacht daar een oplossing voor: hun collectie bevat vriendelijke, zachte pastelkleuren die stuk voor stuk bij elkaar passen. Koop je een kruippakje in soft sapphire, dan nog tien andere producten in dezelfde kleur! Of combineer de soft sapphire producten met een blush pink commodekussenhoes. Met Koeka kleed je niet alleen je baby functioneel en stijlvol, maar decoreer je ook je huis!

 

Ga voor een babyvriendelijk interieur van zachte textielen en fijne kleuren 

Met Koeka start je een geheel nieuw leven. Koeka biedt naast babykleding ook verzorgingsproducten, bedtextiel en accessoires aan. Je baby zal zich gelijk welkom voelen in de zachte voetenzakken en wiegdekentjes van Koeka! Ook beschikt het merk over een Oeko-tex label dat garandeert dat de producten vrij zijn van schadelijke stoffen.

Koeka Hug-A-Bou Tuttle Pebble
€17,50
Koeka Hug-A-Lou Pebble
€19,95
Koeka Hoes Maxi Cosi Pebble
€44,95
Koeka Slab Rome Mint
€12,50
Pagina 1 van 15