IKKS

IKKS Kids is onderdeel van het Franse merk IKKS en biedt kinderen een inspirerende en creatieve kledingkast die ook nog eens heel fashionable is! Het merk staat bekend om haar aandacht voor detail en afwerking. Dit gecombineerd met de modieuze artikelen zorgt voor een bijzondere uitstraling van het kledingstuk. Perfect dus voor baby’s met een free spirit!

 

IKKS Kids blijft in beweging 

Altijd het kind in het achterhoofd houdende, zorgt IKKS Kids ervoor dat hun kinderkleding letterlijk en figuurlijk in beweging blijft. Naast het mooie uiterlijk van hun kledingstukken, zorgt IKKS ook voor fijne stoffen en voldoende beweegruimte. Kindjes kunnen zich dus volledig laten gaan in de collecties! Naargelang de trends vernieuwt IKKS Kids hun collectie, wat ervoor zorgt dat hun kleding altijd nieuw en fris blijft.

 

Vind hier de najaarscollectie van IKKS Kids 

De najaarscollectie van IKKS Kids staat in het teken van Urban en Vintage. Dit betekent een collectie met stoere jeans en bomberjacks, maar ook mooie zachte pastelkleuren. Uiteraard zijn de wollen mutsen en sjaals ook weer op voorraad bij Jill & Jack!

Pagina 1 van 3