Fun*das

Fun*das is een speels en trendy merk uit Barcelona. Sinds de oprichting in 2012 is Fun*das uitgegroeid tot een merk dat te verkrijgen is in meer dan 700 winkels over de hele wereld! Met een diverse collectie en talloze unisex designs is Fun*das een must voor je nieuwe baby!

 

Fun*das: praktische en stijlvolle accessoires voor de moderne ouder 

Fun*das creëert praktische covers voor bekende merken: van Stokke en Bugaboo tot aan Babybjörn en Maxicosi. Geef jouw baby essentials dus een make-over met Fun*das! Alle producten kunnen gewassen worden in de machine waardoor je producten ook nog eens langer mee gaan. Bovendien zijn de covers met liefde gemaakt en van de beste kwaliteit katoen. Allemaal 100% Made in Barcelona.

 

Geef je baby essentials een hedendaagse twist met Fun*das 

Voor een urban en stylish look shop je jouw covers bij Fun*das! Hoogwaardig katoen in simpele kleuren zijn afgewerkt met donkere randen voor de perfecte city look. Sterren- en streepjespatronen zorgen voor de classic touch. Met Fun*das raak je nooit meer uitgekeken op je saaie baby-accessoires: voor de hedendaagse twist koop je jouw Fun*das covers hier.*

Pagina 1 van 2