Doudou et Compagnie

Dit Franse merk biedt fijne knuffels: niet voor niets komt het Franse ‘doudou’ dan ook van ‘doux’, zacht. Dit merk is sinds 1999 dan ook gespecialiseerd in het savoir-faire­ van het produceren van zacht speelgoed voor elke baby!

 

Doudou et Compagnie: moderne knuffels met een lange traditie 

Deze zachte vriendjes zijn het perfecte alledaagse gezelschap voor de kleintjes onder ons! Deze doudous zijn meer dan alleen dierenvriendjes en kunnen een houvast vormen voor kinderen. Sommige knuffels zijn ontworpen in meerdere kleuren en lagen waardoor deze meer een veiligheidsdekentje zijn dan een knuffel. De meest zachte stoffen zijn uitgekozen voor je baby en is samengesteld door verschillende technieken met een lange traditie. Bovendien zijn de producten van Doudou et Compagnie natuurlijk en organisch!

 

Betaalbare en zachte luxe voor kinderen 

Dit innovatieve merk werkt hard aan nieuwe ontwerpen en betere stoffen. De hoge Franse kwaliteit garandeert extreme zachtheid! Uniek aan Doudou et Compagnie zijn hun speelse concepten. Zo hebben ze een lijn van doudous met een tattoo zodat kinderen die hun knuffel verliezen snel herenigd kunnen worden door een soort lost-and-foundsysteem. Ben je op zoek naar een cadeau voor de aanstaande ouder? Dan is een doudou het perfecte metgezel dat jij cadeau kunt doen!