Doomoo

Dit Belgische merk veroverde de wereld met hun Doomoo Seats: zachte kussens waarin je baby lekker in kan wegdommelen of gevoed kan worden. Bij Doomoo gaat het niet alleen om zachtheid, maar ook om geborgenheid. Doomoo koestert de eerste herinneringen aan je baby en dit is te zien aan hun innovatieve, veilige en zachte ontwerpen!

 

De twee belangrijkste elementen van Doomoo: innovatie en zachtheid 

Voor het ontwerpteam van Doomoo is design net zo belangrijk als comfort. De natuurlijke elementen en zachte kleuren van hun producten spelen een belangrijke rol in het plezier van je kind. De minuscule korreltjes in de Doomoo Seat vormen zich naar het lichaam van je kindje en kan al direct gebruikt worden. Deze seats gaan mee totdat je kindje wel 30 kilo weegt! Innovatie en zachtheid staan aan de basis van al hun producten.

 

Fantasierijk en veilig 

De Doomoo Buddy is een multifunctioneel kussen dat comfort biedt aan zowel de baby als de moeder tijdens de zwangerschap. Borstvoeding, flesvoeding of gewoon even ontspannen? Door de buigzaamheid en de vorm van de Buddy kan elk baby’tje gerust en veilig liggen, in elke houding! Naast de Seater en de Buddy biedt Doomoo ook opwarmknuffels aan met uitneembaar kussen. Lieve kleuren zoals mint en taupe verwelkomen je baby in een pluizige wereld van schildpadden, giraffen en konijnen. Alle producten zijn daarnaast onderworpen aan strenge veiligheidstests uitgevoerd door internationale instanties: Doomoo is fantasierijk en veilig!

 

Pagina 1 van 2