Done by Deer

Done By Deer is een Deens topmerk dat in april 2018 de prestigieuze Red Dot Design Award won. En terecht! Hun minimalistische designs gaan hand in hand met de functionaliteit van het product en verbeteren de ontwikkeling van je kind. Done By Deer is zeer gewild om hun innovatieve en originele producten.

 

Done By Deer: een veilige en innovatieve lifestyle 

Moderne kleuren en veilig gebruik kenmerken de Scandinavische essentials van dit hoogwaardige merk. Het illustratieve olifantje van het logo is terug te herkennen aan de patronen in hun producten: zo heeft elk product een speels element! Nu denk je: een olifantje als logo? Done By Deer wordt ontworpen door Helene Hjorth. Hjorth is Deens voor hert of in het Engelse deer. Helene Hjorth heeft al jarenlang ervaring met design voor kinderen en gelooft dat producten niet alleen veilig en functioneel moeten zijn maar ook esthetisch voor de ouders. Done By Deer is zowel speels en veilig voor je kinderen als stijlvol en modern voor jou!

 

Echt functioneel design voor de ontwikkeling van je kind 

De innovatieve designs van Done By Deer worden door velen geroemd: hun speelgoed verbetert de motorische vaardigheden van je kind. De materialen van hun producten zijn ook nog eens vrij van schadelijke stoffen, gegarandeerd door het Oeko-tex label. De eigentijdse producten van Done By Deer vallen in de smaak bij ouders die samen met hun kinderen een speelse wereld willen creëren. Done By Deer biedt hiervoor producten aan die veilig, smaakvol en stimulerend zijn.

Done by Deer Cozy Nest, Blue
€79,95
Done by Deer Bed 60 x 120 Grey
€599,95
Done by Deer Bed 70 x 140 Wit
€649,95
Done by Deer, Dolls Bed, Powder
€89,95
Pagina 1 van 4