Dimpel

Dimpel ontwerpt knuffels in verschillende kleuren en maten, allemaal even speels en schattig! Dit Belgische merk staat al jaren bekend als producent van lieve knuffeldieren. Deze onweerstaanbare diertjes zullen jarenlang door je baby geliefd worden!

 

Dimpel: de eerste knuffel voor elke baby 

Deze duurzame en wasbare knuffels zijn de beste vriendjes van elk kindje, pasgeboren of al iets ouder! De bekendste van Dimpel, Fifi, is inmiddels een klassieker geworden. Veel knuffels zijn ook beschikbaar als doudou: het diertje neemt dan het lichaam aan van een veiligheidsdekentje waaraan dan de bekende zachte armen en voeten van de klassieke knuffel aan vastzitten. Dit is een prachtige eerste knuffel voor je baby om mee te spelen, maar ook mee in te dutten!

 

Moderne kleuren en ideale cadeaus! 

De knuffels van Dimpel worden altijd ontwerpen in moderne kleuren: basic pasteltinten die vriendelijk en ook fashionable zijn. Bovendien zijn de producten van Dimpel goedgekeurd volgens de laatste Europese richtlijnen: een veilig metgezel voor je kind dus! Een knuffel van Dimpel is daarom ook het ideale cadeau! Word ook fan en shop je nieuwe knuffel hier.