Difrax

Difrax is een Nederlands babymerk dat in 1967 is opgericht. Begonnen als producten van katoenen wattenstaafjes en babyrammelaars is Difrax uitgegroeid tot een wereldbekend merk en expert op het gebied van alle noodzakelijk baby basics! Bovendien ook een echt familiebedrijf: sinds 1999 staat dochter Vivienne aan het roer van Difrax.

 

Difrax: award-winning bestseller van babyproducten 

Babyproducten hoeven niet steriel en oubollig te ogen. Zelfs alledaagse benodigdheden mogen wel een stijlvolle look hebben. Misschien moeten juist de alledaagse producten er juist mooi uit zien, die zien we immers elke dag! Dat dachten ze bij Difrax ook: daar gebeurt productontwikkeling op verschillende niveaus van kleur, techniek, mode, ontwerp en innovatie. Niet voor niets dus, dat hun babyflessen, babykolven en flesverwarmers verschillende awards hebben ontvangen. Ook de befaamde internationale Red Dot Design Award hebben zij inmiddels in the pocket!

 

Gepassioneerd en toegewijd aan baby én ouder 

Difrax voegt werkelijk iets toe aan het leven van baby en ouder. Hun functionele en doordachte designs zijn ook nog eens modieus en speels! Zo is de bekroonde S-fles de bestverkochte babyfles in Nederland. Deze heeft door de unieke S-vorm niet alleen een speels uiterlijk, maar is bovendien ook gebruiksvriendelijk en functioneel: de technologie van deze fles voorkomt vermenging met lucht waardoor je baby minder last zal hebben van darmkrampjes, boertjes en spugen. Daarnaast werken ze uitsluitend samen met bedrijven die verantwoord ondernemen op het gebied van kinderarbeid en milieu. Difrax is een belangrijke speler in de internationale markt van babyproducten. Voor happy babies en happy parents dus!

Pagina 1 van 4