Childhome

Childhome creëert alledaagse producten die innovatief en tijdloos zijn. Dit Belgische familiebedrijf verkoopt al langer dan dertig jaar hun producten wereldwijd in 45 landen. Childhome is het merk dat jou helpt om het nieuwe huis van je baby veilig en speels te maken!

 

Childhome: een groot aanbod aan technisch verfijnde accessoires 

Zonder Childhome is je nieuwe kinderkamer niet compleet! Van verzorgingstafels tot nachtlampjes. Childhome verkoopt werkelijk alles dat hun naam omvat: mooie baby accessoires, groot of klein, ontbreekt niet in hun collectie! Childhome staat bekend om hun eerste collectie Childwood, die nog steeds enorm populair is vanwege de Childwood Evolu.

 

Childhome: een nieuwe wereld 

Ben je op zoek naar een gevarieerd en groot aanbod aan babyproducten? Dan ben je bij Childhome aan het juiste adres! Geroemd om hun eerste collectie en expertise, is Childhome het merk waar jij je nieuwe eetstoel of schommelschaap koopt! Bij Childhome vind je functioneel groot meubilair als ook kleinere verzorgingsproducten en textiel zoals wc-potjes en dekbedovertreksets. Childhome helpt je met het creëren van een nieuwe wereld in je eigen huis!

Childhome Eetstoel Lambada White
€129,95
Childhome Relax Grijs
€131,95
Childhome baizy bouncer
€139,95
Childhome Rocking Schaap
€109,95
Pagina 1 van 8