Bugaboo

Bugaboo staat bekend om haar iconisch Nederlands design: nuchter, functioneel en knus. Dit merk biedt kinderwagens en koffersystemen zodat ouders zich zo vrij mogelijk kunnen bewegen. Bugaboo helpt je de wereld in te trekken met je baby: zo word je dagelijks leven een stuk aangenamer!

 

Bugaboo: alledaagse producten ontworpen om levenslang mee te gaan 

De alles-in-één-wandelwagens van Bugaboo zijn ontworpen om levenslang mee te gaan. Zo kunnen alle onderdelen van de kinderwagen afzonderlijk vervangen worden. Ben je de look van je Bugaboo zat? Verander deze gerust naar je eigen ontwerp met een nieuwe bekledingsset! Bugaboo biedt een gamma aan verschillende kinderwagens aan. Zo is de Bugaboo Donkey verkrijgbaar in tweeling-editie en is de Cameleon licht en makkelijk wendbaar. Voor elke ouder een andere Bugaboo!

 

Bugaboo: voor de ondernemende ouder!

Met Bugaboo kun je niet wachten om de deur uit te gaan! Hun veelzijdige kinderwagens zijn onderworpen aan strenge Europese veiligheidsrichtlijnen en garanderen comfort voor de kleine spruit. Met een ergonomische zitting en grote innovatieve wielen zijn de kinderwagens bovendien uitstekend voor elk klimaat en elk seizoen! Daarnaast biedt Bugaboo allerlei accessoires aan om het dagelijks leven nog gemakkelijker te maken: een paraplu voor de herfst, een cup holder voor de ochtendkoffie en een luiertas voor… tja, meerdere momenten op de dag en ga zo maar door.

Pagina 1 van 2