Bloom

Bloom is een geliefd merk en is opgericht door vier vaders uit Mexico, Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten. Bovendien werken ze samen met Europese designers: een echt internationaal merk dus! Bloom staat bekend om hun uiterst veilige en vriendelijke kinderstoelen.

 

Wereldwijd geliefd en veilige materialen met Bloom

De materialen van Bloom zijn onderworpen aan allerlei internationale veiligheidseisen en vrij van vrij van lood, BPA, ftalaten, pvc, formaldehyde en MDF. De kunststoffen zijn recyclebaar en het hout is duurzaam: dit maakt een stoel van Bloom tot een vriendelijke kinderstoel! Hun eerste stoel, de Bloom Fresco, is nog steeds wereldwijd geliefd. Voor baby’s zijn deze stoelen een mini-thuis!

 

Bloom: doordachte en functionele designs 

De kinderstoelen zijn zo ontworpen dat ze in een modern interieur passen. Het frame van hun designstoelen zijn uniek: midnight black en rosegold transformeren een simpele stoel of zitting tot een onmisbaar meubelstuk! Het frame voor de zitting biedt een comfortabel en rustgevend contrast tot de kleuren van de zitting. Een functioneel en doordacht design vind je bij Bloom!