Bébécar

Tussen al die merken die tegenwoordig kinderwagens maken, zien we na 35 jaar Bébécar nog steeds als een koploper binnen het veld. En dat is niet zonder reden. Bébécar is een van de meest vooruitstrevende fabrikanten wanneer het gaat om producten voor kinderen die aan alle standaarden van kwaliteit en veiligheid voldoen. Bébécar denkt werkelijk waar aan alles, van hun producten ergonomische verantwoordelijk te maken voor de ouders, tot comfort voor de baby’s. Geen wonder dat ouders steeds meer en meer voor Bébécar kiezen!

 

Bébécar – moderne, urban designs 

Naast zorgvuldige designs die veiligheid en comfort verzekeren, zijn de producten van Bébécar ook nog prachtig! Van Victoriaans geïnspireerde modellen tot moderne designs, allen aangepast voor alle noden van de ouders van nu. Wat voor model je ook kiest, de kinderwagens van Bébécar zijn altijd beschikbaar in exclusieve stoffen. Daarnaast biedt het merk ook een verscheidenheid aan mogelijkheden voor het onderstel. Of je nu gaat reizen of gewoon in de stad gaat rondstruinen, Bébécar heeft voor elk wat wils.

 

Bestel jouw Bébécar bij Jill & Jack!

Wil je ook graag een Bébécar voor je baby? Neem dan contact met ons op of kom langs bij de winkel! Bij Jill & Jack adviseren we je graag bij je aanschaf van een echte Bébécar!

 

Geen producten gevonden...