Béaba

Béaba is een Frans merk dat producten aanbiedt met een gebruiksvriendelijk en innovatief karakter. Zo is de Béaba Babycook een van de meest gewilde producten. Ideaal voor een warme maaltijd of fruithapje: de Babycook heeft verschillende functies om het voedsel van je baby te bereiden. Mét behoud van vitamines en mineralen natuurlijk!

 

Babyvoeding bereiden hoeft niet ingewikkeld te zijn 

Ontdooien, opwarmen of stomen? Of je nu voor de Béaba Babycook of voor de Béaba Steamer gaat, de producten van Béaba zijn simpel te gebruiken. Zowel multifunctioneel als gebruiksvriendelijk: deze keukenapparaten zijn kleine meesterwerkjes die de gezondheid van je baby hoog in het vaandel hebben staan! De producten van Béaba zijn een must voor de hedendaagse keuken!

 

Béaba: houdt je baby gezond en gelukkig 

Naast innovatieve keukenproducten en speelse besteksets heeft Béaba ook andere verzorgingsproducten voor je baby. Denk aan stopcontactbeschermers en draagbare nachtlampjes: met Béaba maak je een liefdevol, veilig en warm thuis waar je baby lekker kan snoezen.  De baby essentials van Béaba zijn bovendien ook geschikt als cadeau: functioneel en noodzakelijk voor elke ouder. Op zoek naar een goedkoper cadeau? Check dan eens de schattige zonnebrillen van Béaba. Shop jouw Béaba nu hier.*

Pagina 1 van 4