Avent

Avent is een wereldbekend merk dat zich toespitst op de eerste levensjaren van je baby. Avent begeleidt elke ouder in de eerste maanden van de opvoeding van je kindje. De Avent babyflessen en fopspenen zijn in trek bij ouders die merkkwaliteit en veiligheid willen: met Avent bied je je pasgeborene comfort en rust!

 

Avent: innovatief design en ondersteuning voor elke ouder 

Ga je voor steengoede kwaliteit? Op zoek naar de meest essentiële baby basics? Wil je een innovatief merk dat ondersteuning biedt in de beginjaren van je pasgeborene? Ga dan voor Avent! Het merk Philips heeft geen uitleg nodig. Het is een van de meest innovatieve bedrijven van vandaag. Avent biedt daarom meer dan simpele baby accessoires: van flesverwarmers en babyfoons tot aan thermometers en babyvoedingmakers, bij Avent is je kind veilig, warm en comfortabel. De flesjes hebben bovendien anti-leksystemen en zijn ontworpen om darmpkrampjes, winderigheid en reflux te voorkomen. Een gezonde baby is een gelukkige baby!

 

Met Avent voorzie je je baby in elke basisbehoefte 

Het designteam van Philips heeft grondig onderzocht hoe baby’s drinken. Alleen al daarom is het innovatieve karakter van dit merk aantrekkelijk! Avent zorgt niet alleen voor je baby, maar ook voor jou. Met een gerust hart kun jij je baby voeden en in slaap wiegen. Haal je Avent in huis, dan haal je top notch kwaliteit en betrouwbaarheid in huis!

Pagina 1 van 5