Absorba

Absorba staat bekend om haar comfortabele en innovatieve kleding. Het bewijs? Dit Franse merk bracht in 1949 al zachte luiers op de markt. Zoals de naam Absorba al weggeeft, waren deze ook nog eens extra-absorberend. Het merk is in zes decennia uitgegroeid tot een bedrijf dat meegroeit met kinderen. Van babyaccessoires tot de eerste outfit voor de middelbare school: Absorba is er voor jou from birth to independence.

 

Absorba: een zacht welkom 

De superzachte collectie van Absorba is uniek en comfortabel! De lieve pastelkleuren zorgen voor een zacht welkom voor jouw pasgeborene. Het wereldbekende merk wordt gewaardeerd om haar innovatieve pasvormen. Door de huidvriendelijke designs en praktische pasvormen kan je baby lekker makkelijk bewegen!

 

Bij Absorba ga je voor onbetwistbare kwaliteit  

Ga je dit najaar voor een stijlvolle look? Wil je absolute comfort voor je baby om zich helemaal vrij te voelen? Dan biedt Absorba de oplossing! Schattige, donzige designs en kwalitatieve afwerking kenmerken de functionele babykleertjes van Absorba. Van onderbroeken en pyjama’s tot kruippakjes en trappelzakken: bij dit hoogwaardige merk kom je niets te kort om je baby warm te houden! Shop jouw najaarsessentials.

Pagina 1 van 2