A little lovely company

Hang de slingers maar op! Dit internationaal bekende merk van Nederlandse bodem maakt baby accessoires die zorgen voor vrolijkheid en sfeer in je huis. Van lampen en decoratie tot aan baby essentials: A Little Lovely Company is speels en knus, net als hun naam!

 

A Little Lovely Company: design voor ieder vrolijk huis 

Inmiddels is dit merk, opgericht in 2014, een wereldbekend fenomeen geworden met klanten van Wehkamp en Hudson Bay tot de classy Gallerie Lafayette in Parijs. Het gamma van A Little Lovely Company bestaat uit persoonlijke sfeerbrengers en design dat je huis transformeert tot een werkelijk uniek festijn! Kies voor badspeeltjes met een lief wolkje of juist een rugzakje met een schattig spookje: je kindje zal zich fantasievol vermaken met deze nieuwe leuke figuren in huis!

 

Lightboxes en (nacht)lampjes voor een knusse sfeer 

A Little Lovely Company staat bekend om de verschillende lightboxes en nachtlampjes. Gekke ijsjes, sterren en zonnen met gezichtjes en minimanen: you name it en A Little Lovely Company heeft ze. Een lamp hoeft dus niet alleen functioneel en mooi te zijn, maar mag ook speels zijn in gekke kleuren! Daarnaast zijn de lightboxes ook enorm in trek. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en aan te passen met unieke lettersets: make your own magic!

Pagina 1 van 3