4 Moms

4 Moms creëert unieke wipstoelen voor unieke baby’s. Zeer moderne en geavanceerde technieken kenmerken deze leuke stoeltjes! 4 Moms is een Amerikaans merk dat wereldwijd bekend staat om hun technologisch innovatieve en speelse producten.

 

Unieke comfort en troost zoals alleen ouders die kunnen bieden 

De bekendste wipstoeltjes van 4 Moms, de MamaRoo en RockaRoo, zijn uiterst slim ontworpen. De MamaRoo bijvoorbeeld stuitert op en neer en zwaait van links naar rechts: precies zoals ouders hun baby’s troosten, eigenlijk. Dit is natuurlijk superuniek voor een kinderstoel. 4 Moms deed verschillende onderzoeken naar de natuurlijke bewegingen van ouders die hun kinderen troosten. Dit deden ze onder andere door testen met sensorvesten. Nu kun je met 4 Moms kiezen uit vijf mogelijke bewegingen en verschillende snelheden om je baby te troosten of plezier te geven! Deze kalmerende zitjes zorgen voor natuurlijke bewegingen zodat jij en je baby kunnen genieten. Je kunt net als je baby lekker achterover liggen. Gebruik gewoon even een van de simpele standen zoals car ride, kangaroo of rock-a-bye voor het beste comfort voor je baby!

 

4 Moms: meer dan alleen beweging en zitcomfort 

Veel stoeltjes bevatten meer dan alleen beweging en zitcomfort. De BounceRoo bijvoorbeeld is een lichtgewicht en draagbare stoel en beschikt over verschillende trilstanden: handig voor op reis! Verder is de zitting makkelijk te wassen en werken de producten van 4 Moms op batterijen of wordt er een oplader meegeleverd: overal genieten dus!