ERGONOMISCHE VOOR- EN ACHTERKANT DRAAGZAK

Draagzak One is een zachte en ergonomische babydoekjeskeuze die het je gemakkelijk maakt om je baby de belangrijke nabijheid te geven die je ouder-kind band vanaf dag één versterkt. De flexibele stof laat je zowel zien als voelen dat je je pasgeboren baby in een natuurlijke houding draagt, met hun rug in een C-curve.

Flexibel in alle maten

Met Draagzak Een is het gemakkelijk en veilig om te schakelen tussen verschillende opties voor babykleding aan de voor- en achterkant. De grootte, het zitgedeelte en de hoofdsteun zijn volledig instelbaar, wat betekent dat de draagzak kan worden aangepast terwijl uw baby groeit en hun behoeften veranderen, evenals voor verschillende babykleding.

Draagzak One heeft een stevige heupgordel en gevoerde schouderbanden die druk op uw rug en schouders verlichten, en het voor u comfortabel maken om uw kind vanaf de baby tot op de leeftijd van drie jaar te dragen. Je baby zit veilig en comfortabel - terwijl je je handen vrijhoudt!

4 voorste en achterste dragende posities

Kies of je je kind naar binnen wilt dragen (twee hoogtestanden), naar buiten of op je rug.

Ingebouwde baby-insert

Draagzak One heeft twee hoogtestanden. U gebruikt de bovenste hoogtestand vanaf de pasgeboren baby (minimaal 3,5 kg) zodat uw baby op de juiste plaats wordt gedragen, dicht bij uw gezicht. Je baby moet dicht genoeg bij je zijn om de top van zijn hoofd te kussen.

Ergonomische beenpositie

Het brede, volledig verstelbare zitvlak zorgt voor een comfortabele en ergonomisch correcte houding voor de heupen van uw kind.

Gevoerde schouderbanden voor superieur draagcomfort

Luxueus dikke vulling in de schouderbanden geeft u superieur draagcomfort.

Drukverlichtende heupgordel

De brede, stevige heupriem geeft u uitstekende drukvermindering en een goede ergonomie voor uw babykleding.

Verstelbare hoofdsteun

De hoofdsteun beschermt je pasgeboren baby en geeft de juiste ondersteuning totdat je baby in staat is om zijn hoofd omhoog te houden zonder hulp. U kunt de hoofdsteun ook open houden als uw baby ouder is en in de draagzak ligt of slaapt. U kunt het eenvoudig omhoog of omlaag vouwen en de stevigheid van de ondersteuning aanpassen.

Terug dragen voor je peuter

Naarmate uw kind zwaarder wordt, is het dragen van de draagzak een comfortabelere optie voor u. We raden u aan om uw kind pas op de rug te dragen nadat het 12 maanden oud is geworden, omdat u niet dezelfde mate van toezicht zult hebben.

Makkelijk en veilig terug dragen

Met uw kind naar binnen gericht, kunt u de hele draagzak eenvoudig van uw voorkant naar uw rug draaien. Het is comfortabel en je kunt het zonder hulp doen. Het ontwerp van de draagzak houdt in dat uw kind veilig en veilig zit terwijl u het op uw rug legt.

Hip-vriendelijke draagzak

Het International Hip Dysplasia Institute heeft Baby Carrier One getest en erkent dat het 'hip-gezond' is. Dit betekent dat de draagzak de juiste ondersteuning biedt voor de heupen van uw kind en een goede ontwikkeling van de heupgewricht bevordert, wat vooral belangrijk is in de eerste maanden van uw kind.

Kindvriendelijke materialen

Al onze draagzakken bevatten geen schadelijke stoffen en zijn goedgekeurd volgens Oeko-Tex Standard 100, Klasse I voor babyproducten.